NOU

Nunta la Cort Bacau
Nunta la CORT din 2015 – este locul ideal pentru organizarea unui eveniment privat, nunta, botez sau petrecere.

Acest cort de evenimente este perfect pentru desfasurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosfera relaxanta, de vara, proaspata.

Ca si cort de nunta sau cort de evenimente private de orice tip, pavilionul ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara.

Spatiul aerist oferit de cortul nostru se comporta in modul clasic al unui cort de nunta sau cort de evenimente in spirit american sau mediteraneean. Practic, evenimentele organizate in acest cort vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.

Contactati-ne pentru detalii si rezervari!

Despre noi

Restaurantul Royal Garden este situat in Bacau, cu o suprafata de peste 10.000 mp, este impartit in 5 saloane cu o capacitate de la 50 pana la 500 de persoane,cort cu o capacitate de 400 de persoane, o piscina exterioara, gradina si terasa si cate o parcare pentru fiecare salon.

Contact

Royal Garden este situat la iesirea din Bacau spre Moinesti si dispune de o parcare privata pazita si de superbe terase si spatii verzi amenajate.
Adresa: Str. Calea Moinesti nr. 34, Bacau
Tel: 0744.299.213, 0758.062.759
Email: office@royal-garden.ro

Localizare