Piscina

Royal Garden - Centru de evenimente Bacau

Piscina Royal-Garden Bacau
Unde poti inota in Bacau?
Daca timpul nu-ti permite sa ajungi la mare pentru a te racori, poti lupta cu zilele caniculare aici! Piscina Royal-Garden este unul dintre cele mai atractive locuri din Bacau pe timp de vară, atât pentru facilităţile pe care le oferă iubitorilor de soare şi apă, cât şi pentru disponibilitatea organizării unor evenimente inedite, doar pe gustul tău!
Dimensiuni: Lungime – 15 m, Latime – 8 m, Adancime intre 1 m si 1,4 m)
Piscina este dotata cu un sistemul de recirculare permanenta a apei. Aceasta este filtrata, tratata chimic si antimicrobian. Amatorii de inot pot sa lupte aici contra curentilor artificiali, sa simta efectul de valuri, sa se relaxeze in zona de jacuzzi si sa infrunte “cascada cervicala”.
Piscina ofera o plaja de 200 de metri patrati cu piatra “Sahara”, antiderapanta, si o zona pentru sezlonguri, cu podea speciala, din lemn. Accesul la sezlong intra in pretul biletului. Oaspetii pot comanda masa la sezlong. Aceasta se serveste si in restaurant, pe terasa sau in foisor. Cei mici se pot balaci in siguranta intr-un bazin dedicat lor. Piscina este deschisa vara intre orele 10.00 si 20.00. Tot aici se pot organiza petreceri, in atmosfera romantica a bazinului iluminat.
Mirii care organizeaza nunta in elegantele saloane au acces gratuit la piscine intreg sezonul. Amatorii de fotbal cu prietenii gasesc un teren perfect si o oferta imbatabila: cei care inchiriaza terenul pentru o ora au acces liber la piscina pentru toata ziua.

 

Piscina Royal-Garden Bacau

Galerie foto Lungime – 15 m, Latime – 8 m, Adancime intre 1 m si 1,4 m

Despre noi

Restaurantul Royal Garden este situat in Bacau, cu o suprafata de peste 10.000 mp, este impartit in 5 saloane cu o capacitate de la 50 pana la 500 de persoane,cort cu o capacitate de 400 de persoane, o piscina exterioara, gradina si terasa si cate o parcare pentru fiecare salon.

Contact

Royal Garden este situat la iesirea din Bacau spre Moinesti si dispune de o parcare privata pazita si de superbe terase si spatii verzi amenajate.
Adresa: Str. Calea Moinesti nr. 34, Bacau
Tel: 0744.299.213, 0758.062.759
Email: office@royal-garden.ro

Localizare